Gündemden Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan yurttaşlara ‘Türkiye Gönüllüsü’ olma çağırısı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımla sandık güvenliği için yurttaşlara görev alma çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, “Türkiye Gönüllüsü olun, Türkiye’mizi el birliğiyle feraha, refaha yani güzel bir geleceğe taşıyalım” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından “14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde her bir oy çok değerli. Halkın iradesinin sandığa güvenli ve şeffaf bir biçimde yansıması için herkesi Türkiye Gönüllüleri’ne katılmaya davet ediyorum” başlığı ile bir video paylaştı.

‘TÜRKİYE GÖNÜLLÜSÜ OLUN’

Yurttaşlara “Türkiye Gönüllüsü” olma çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, şunları dile getirdi:

“Millet İttifakı olarak, 85 Milyona bereket, huzur ve zenginlik sağlamak için geliyoruz. 14 Mayıs’ta sandığa gideceksiniz. Bizim için her oy değerlidir. Verilen oyun doğru kayda alınması ve sonuçların kamuoyu ile şeffaf biçimde paylaşılması, demokrasimiz için ekmek gibi su gibi gereklidir.

Seçme ve seçilme hakkını korumak, huzurlu bir seçim iklimi oluşturmak için her bir vatandaşımıza önemli görevler düşüyor. Bu anlamda değerli halkımızın, sandık güvenliğini sağlamak için görev alacağına ve değerli oylarının korunmasına özen göstereceğine güvenim tam.

Hemen bugün, turkiyegonulluler.org adresine kaydınızı yaptırın ve Türkiye Gönüllüsü olun. Türkiye’mizi el birliğiyle feraha, refaha yani güzel bir geleceğe taşıyalım.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu