Yerel Haberler

MSB’den acı haber: 1 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde, el yapımı patlayıcının patlaması sonucu bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Piyade Komanda Binbaşı Mehmet Duman (41) şehit düştü. Şehit Duman’ın memleketi Adana’daki ailesine acı haber gönderildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 05 Aralık 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Komd.Bnb. Mehmet DUMAN şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

MSB’den acı haber: 1 asker şehit

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu