Dünyadan Haberler

Portekiz İsviçreyi 6-1 mağlup etti! Ronaldo, 14 yıl sonra yedekte başladı!

Tecrübeli teknik adam Fernando Santos yönetimindeki Portekiz, 2022 Dünya Kupası’nda dün akşam 37 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun 14 yıl sonra yedek olarak başladığı karşılaşmada İsviçre’yi 6-1 ile geçerek İspanya’yı eleyen Fas’ın, çeyrek finaldeki rakibi oldu.
Geçtiğimiz günlerde İngiliz devi Manchester United ile yolları ayrılan ve 2022 Dünya Kupası’ndaki ‘tek kulüpsüz futbolcu’ olan Ronaldo, karşılaşmaya 73. dakikada dahil olurken galibiyet sonrasındaki sevinç kutlamalarına da katılmadı.
AL NASR’A İMZA ATACAK MI?
Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’a transfer olacağı yönündeki iddiaları yanıtladı.
68 yaşındaki tecrübeli teknik adam Fernando Santos’un ‘taktiksel’ tercihleri nedeniyle dün akşam Portekiz’in 6-1’lik zaferiyle sonuçlanan İsviçre karşılaşmasına yedek başlayan golcü futbolcu Ronaldo, 14 yıl sonra ilk defa bir turnuva maçına yedek kulübesinde başladı.

Portekiz İsviçreyi 6-1 mağlup etti! Ronaldo, 14 yıl sonra yedekte başladı! .

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu